Lediga hästar

Tenhults Hästuthyrning

 

Denna sida uppdaterad kl 13:00 onsdagen den 4 september 2019.


Läs igenom information under fliken Avtal / Priser så får du bra förståelse om hur vår hästuthyrning fungerar. Denna sida Lediga hästar ändrar sig lite då och då. Det innebär att det tillkommer hästar, men samtidigt stryks en del hästar (när de blir uthyrda).


Lediga hästar:

Hästnamn - ort - m-höjd - beskrivning.


Beklagar att alla hästar just nu, i princip, är uthyrda till 6/6 2020. Inka som nyss var ledig är hämtad och uthyrd till en familj i Ulricehamn.


Specialerbjudande till familjer/ryttare

boende i Jönköping - Huskvarna - Tenhult dvs närområdet.

Vi har ett 10-tal synnerligen trevliga connemaror/d-ponnyer som måste vara uppstallade här på vårt hästcenter Clinic Arena Uppegården Tenhult vintertid, 1/9 2019 - 31/5 2020, då dessa supertrevliga d-ponnyer även nyttjas på körkurser ca 3 timmar per vecka. Två ryttare får mycket gärna nyttja dessa hästar tillsammans inklusive stallplats för enbart 2.500 per månad inklusive allt, utom ridning. Trevligt om våra "premiumconnemaror" deltager på olika ridtävlingar och körtävlingar kommande vinterperiod och tränas för att bli ännu bättre. Vi har även unghästar ex fyra 3-åringar Whanita, Rose, Mille och Manne varav tre nu är ridna på vårt hästcenter men måste utvecklas vidare - gratis för dig som kan rida bra. Vi har även fyra 2-åringar och fyra ettåringar som måste hanteras och tränas. Vi har även övernattningsmöjligheter för de som önskar bo här på Clinic Arena ex någon helg - gå på utbildning ex i hästhantering, körning mm eller vara med på någon clinic på någon nivå. Boendet kan även nyttjas av familjer/ ryttare som vill bo på på en hästgård eller provrida någon häst ............

Vi planerar att genomföra helgkurser i ridning och körning mm framöver.


Välkommen att hyra in privathästar hos oss på

Clinic Arena - hästcenter! Vi har både hästboxstall och lösdriftsstallar.


 

Gert Brandon

Kontorstelefon 036 - 39 00 62

Mobil 0739 - 23 43 63

Mail gert.brandon@telia.com